Bij de aankoop van je eerste huis zal je niet alleen naar de indeling binnen de woning kijken, maar ook naar de tuin. Met name in de zomer is het goed vertoeven in een groene tuin, welke je kunt voorzien van verschillende vormen van luxe. Kies voor een opblaasbaar zwembad, of ga voor een jacuzzi. Een jacuzzi kopen wordt de laatste jaren door steeds meer huishoudens overwogen. De gemiddelde prijs van een spa is gedaald, mede doordat je in plaats van een vaste spa ook een opblaasbaar model kunt overwegen.

Voordelen van een spa bij je woning

Het voornaamste voordeel van een jacuzzi in de tuin van je eerste woning, is het feit dat je er het hele jaar door gebruik van kunt maken. Ook in de herfst of het vroege voorjaar is het water in de jacuzzi warm genoeg om er een avondje in te kunnen ontspannen. Ga je voor een spa voor het hele gezin, een model voor jou en je partner of zelfs een variant voor een complete vriendengroep? Het is bij de aankoop van een jacuzzi belangrijk dat deze niet te nadrukkelijk aanwezig is in de uitstraling van de tuin. Het kan een tuin onnodig rommelig maken.

Andere vormen van ontspanning in de tuin

Er zijn meer mogelijkheden om voor ontspanning in de tuin te zorgen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar een opblaasbaar zwembad. Een fijne plek om in af te koelen op een warme zomerdag. Voor je kinderen biedt het zwembad daarbij alle ruimte om te spelen met vrienden en vriendinnen. Net als de jacuzzi’s, worden ook deze zwembaden in talloze formaten en modellen aangeboden. Een derde optie is een sauna in de tuin. Voordeel van een sauna in de tuin is het feit, dat je er geen ruimte voor hoeft op te offeren in huis. Zorg er bovenal voor dat je tuin groen is! De fladderende vlinders en zoemende bijen werken heel ontspannend.