Opslagmarkt is een verzamelnaam voor een website waar u alles vindt op het gebied van opslag, en dat in de ruimste zin van het woord. Zowel voor vragers als aanbieders is Opslagmarkt dé site waar u alles onder één dak aantreft, verspreidt over het hele land. Wanneer u een ruimte leeg heeft staan is het natuurlijk zonde dat u daar u daar niets mee doet. Stel dat u een grote loods of hal hebt dan is dit prima te verhuren als caravanstalling bijvoorbeeld. Biedt het aan via Opslagmarkt en vindt op een snelle manier geïnteresseerden die maar wat blij zijn met dit aanbod. Niet alleen particulieren kunnen hier ruimte aanbieden: dat geldt ook voor commerciële aanbieders. 

Hoe werkt Opslagmarkt als verhuurder?

Wanneer u een ruimte hebt die u wilt verhuren, commercieel of particulier, meldt u zich per mail aan bij Opslagmarkt. Zij nemen contact met u op wanneer ze uw NAW-gegevens en telefoonnummer hebben ontvangen. Zij fungeren als een soort tussenpersoon. Via social media kanalen zoals Facebook wordt uw ruimte onder de aandacht gebracht. Zo kunnen geïnteresseerden een gratis offerte bij u als huurder aanvragen en hebt u een groot, landelijk bereik. Voor u als verhuurder is het mooie dat uzelf bepaalt aan wie u een bepaalde ruimte wilt verhuren. Via Opslagmarkt kunnen huurders in contact komen met u als verhuurder. Samen met hem of haar komt u de voorwaarden overeen voor de te verhuren ruimte. 

De verschillende types opslag

Als aankomende huurder kunt u in één oogopslag via Opslagmarkt zien welk type ruimte er wordt aangeboden. Zoekt u een hobbyruimte, een stalling, een inboedelopslag of een garage? Alles wordt overzichtelijk weergegeven zodat u ziet wat er bij u in de buurt te huur is. Bij een hobbyruimte kan het zijn dat er iemand in uw omgeving is die deze met iemand anders wil delen. Op deze manier maakt u sociaal contact met iemand anders, deelt u misschien wel dezelfde interesse of leert u juist de hobby van de andere persoon kennen. Behalve dat het handig is, heeft Opslagmarkt dus ook vele andere voordelen.