Opslagman heeft vele vestigingen verspreid door het land waar opslagruimte te huur is in verschillende afmetingen. Alle opslagruimtes liggen centraal waardoor ze vanuit diverse invalswegen altijd makkelijk bereikbaar zijn. Bij Opslagman huurt u voor een aantrekkelijke prijs een opslagruimte voor langere tijd of een korte periode, net wat u wilt. In tegenstelling tot diverse andere aanbieders betaalt u nooit langer dan de daadwerkelijke periode. Stel dat u morgen de opslagruimte niet meer nodig hebt dan kunt u het direct opzeggen. U betaalt dus nooit teveel. Neem snel een kijkje op de website van Opslagman en kijk welke vestiging voor u het meest geschikt is.

De voordelen van opslagruimte huren

Opslagruimte huren kan wenselijk zijn voor vele doeleinden. Wanneer u gaat verhuizen maar de nieuwe woning is nog niet klaar bent u aangewezen op een tijdelijk verblijf in een vakantiewoning omdat de nieuwe bewoners al hun intrek nemen. Maar waar laat u alle spullen die u in het tijdelijke verblijf niet kwijt kunt zoals grote meubelstukken? Bij Opslagman huurt u een ruimte waarin u alles tijdelijk kunt opslaan. Het regelen hiervan gaat heel eenvoudig. U bekijkt online welke afmeting opslagruimte voor u geschikt is, vult uw persoonsgegevens in en de ingangsdatum. Na de bevestiging ontvangt u via de mail een toegangscode. Alleen u hebt met deze persoonlijke code toegang tot de opslagruimte bij de gekozen vestiging. En dat het hele jaar door, op iedere dag van de week. Alleen ’s nachts zijn de opslagruimtes een aantal uren niet toegankelijk om ‘s ochtends vanaf 6.00 uur weer open te gaan. Uiteraard is het terrein alleen te betreden door bevoegden waar u als huurder er één van bent.

Verwarmde en beveiligde opslagruimte

De opslagruimtes van Opslagman zijn allen verwarmd en voldoende beveiligd. Zo staan al uw opgeslagen spullen droog, warm en wordt er voor u een oogje in het zeil gehouden. Behalve bij een ophanden zijnde verhuizing biedt Opslagman uitkomst bij het tijdelijk opslaan van artikelen die u via een webshop verkoopt, uw kantoorarchief, seizoensgebonden kleding en vakantiebenodigdheden en nog veel meer. Kortom, genoeg redenen om op een goedkope manier extra opslagruimte te huren bij Opslagman.