Muren en plafonds hebben één keer in de zoveel tijd een nieuwe verflaag nodig, maar heeft u geen zin om te rollen? Denk dan eens aan het spuiten van latexverf. Vele bedrijven maken gebruik van Airless latex spuiten. Dit is een manier om op snelle wijze verf aan te brengen op plafonds en muren. Het is een populaire en voordelige manier om te verven, hierdoor wordt deze werkwijze veel gebruikt in nieuwbouwwoningen.

Kleur, Farbeimer, Verfroller, Kleur Roller, Roll

Werkwijze

Als eerste zal de professionele latex spuiter alles afplakken om zo onnodige muren of plafonds te spuiten. Daarna wordt de airless latex spuiter gereed gemaakt voor gebruik. Ten tweede zal de eerste laag worden aangebracht op de desbetreffende muur of plafond, oftewel het voorspuiten van de muur of plafond. Daarna zal laag 2 horizontaal aangebracht worden, ten slotte wordt de laag 3 verticaal aangebracht. Als dit droog is kan er eventueel nog een tweede laag aan worden gebracht. Na al deze stappen zijn uw muren en plafond netjes afgewerkt. Met deze werkwijze is de kans groot dat uw gehele huis latex is gespoten binnen wel geteld één dag

Voordelen

Een nieuwe verflaag laten aanbrengen op uw wanden en plafond door middel van airless latex spuiten brengt vele voordelen met zich mee. De verf geeft namelijk weinig geur af, en gemiddelde droogtijd van 30 à 60 minuten. Voor de rest heeft latex verf een isolerende werking, waardoor u ligt bespaart op uw energiekosten. Ten slotte is het makkelijk in gebruik en is latexverf in vele verschillende kleuren verkrijgbaar.