Wanneer u op zoek bent naar bedrijfsruimte in de regio Ede en Veenendaal is Zoonen commercieel vastgoed een echte aanrader. Zij hebben diverse kantoorruimtes in hun portefeuille zitten voor verhuur en verkoop. Ook wanneer u zelf een bedrijfsruimte wilt verkopen of verhuren biedt Zoonen de helpende hand. Tegen een kleine commissie staan ze u bij en doen hun uiterste best om het bedrijfspand zo snel en goed mogelijk te verhuren of te verkopen. Omdat de professionele medewerkers van Zoonen ook veel relaties en connecties hebben in de rest van het land brengen ze daar ook uw bedrijfsruimte op een positieve manier onder de aandacht. Ook wanneer u dus elders bedrijfsruimte zoekt om aan te kopen of te huren bent u bij van Zoonen aan het goede adres.

Bedrijfsruimte huren of kopen

U bent een startende ondernemer en wilt graag een bedrijfsruimte om uw bedrijf te beginnen. Zeker wanneer u personeel in dienst hebt is een ruime locatie nodig. Maar wat is nu de beste optie: huren of kopen? Van Zoonen commercieel vastgoed heeft ervaren medewerkers in dienst die samen met u bekijken wat de beste optie is voor uw bedrijfsplan. U krijgt gedegen advies waarbij het financieel haalbare niet uit het oog wordt verloren. Tevens wordt er door Zoonen actief gezocht naar beschikbare bedrijfsruimte waar u verder aan uw zakelijke toekomst kunt werken. Juist het kleinschalige van het commerciële vastgoedbedrijf zorgt ervoor dat u altijd de persoonlijke aandacht krijgt die u verdient. Zo staat u er nooit alleen voor en weet u gelijk waar u aan toe bent.

Kantoorruimte vinden

Wanneer u met uw bedrijf uit het jasje bent gegroeid is nieuwe kantoorruimte wenselijk. Met voldoende opslagruimte, een bedrijfshal en een ruime parkeerplek voor medewerkers en bezoekers. Makkelijk bereikbaar en centraal gelegen zodat uw bedrijf goed vindbaar is voor iedereen. Maar het aanbod hierin is zo groot dat u op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Schakel daarom Zoonen in en laten ze u helpen in de zoektocht naar geschikte bedrijfsruimte. Ook wanneer u het huidige bedrijfspand wilt verkopen met daarbij een goede afwikkeling van alle bijkomende zaken zijn zij de beste partners om u hierin te ontzorgen.